FN Consulting tilbyder Boligpakken som består af hjælp til boligsøgning, aftale med bank, juridisk rådgivning m.m. FN Consulting har hjulpet mange på vej til deres drømmebolig!

Gratis økonomitjek for køb af bolig

Første gang du henvender dig til os, starter vi altid et uforpligtende gratis konsulentmøde med fokus på at opfylde dit ønske om at blive ejer af din drømmebolig.

Mødet kan både foregå på vores kontor eller online. Du møder en af vores konsulenter, som spørger ind til din økonomiske situation og udfordringer ved køb af en bolig. Vi lytter til dine behov, og kommer med bedste mulige løsninger, således dit boligkøb kan blive til en realitet.

Såfremt du efter vores første møde finder vores tilbud interessant, samt ønsker at vi hjælper dig med dit boligkøb, indgås der en skriftlig aftale. Vi udarbejder bl.a. et budget på baggrund af de relevante økonomiske dokumenter indhentet i samarbejde med dig.

Køberrådgivning

Har du fundet dit drømmehus, og er klar til at underskrive? Så står vores juridisk team klar til at gennemgå din købsaftale, så der ikke forekommer nogle uforudsigelige overraskelser.

Regler og love vedr. boligkøb kan være en sand jungle. Derfor vil vi meget gerne hjælpe og forklare dig alle reglerne i forbindelse med et boligkøb, samt hvad du skal være ekstra opmærksom ved på markedet.

Kreditgodkendelse til boligkøb

Som kunde får du hjælp til kreditgodkendelse, så du med sikkerhed kender det præcise beløb du kan købe bolig for. Som kunde kan du benytte dig af Boligpakken eller vælge at selvstændigt stå for en kreditgodkendelse, som mange af vores andre kunder.