Boligsøgning

I samarbejde med dig hjælper vi dig med at finde den rette bolig, som passer til dine ønsker og behov.

Kreditgodkendelse

Vi udarbejder og skaber overblik over din privatøkonomi. Det er fundamentet for at kunne skaffe de bedste finansieringstilbud til netop din økonomi.

Vi sikrer at din kreditgodkendelse gennemføres, så du
med sikkerhed ved det præcise beløb du kan købe bolig for.

Ved en bolighandel er der mange økonomiske dokumenter, du skal læse og forholde dig til. Det er helt almindeligt at modtage mere end 20 dokumenter i gennemsnittet ved en bolighandel, som meget nemt kan svare til 200 sider. Vi sikrer, at alle de relevante dokumenter, herunder de økonomiske, gennemgås grundigt, således du kan underskrive din bolighandel uden bekymring.

 

Vi sikrer koordinering af ejerskifte- samt husforsikring ved køb af bolig. Der vejledes om de relevante datoer og deadlines du skal være opmærksom på, det sker i samarbejde med vores advokat. Bemærk at indhentning af forsikringstilbud ikke er en del af boligpakken, og derfor er noget du selv skal anskaffe.

Bank

Vi indhenter en kreditgodkendelse udfra dine finansielle rammer. Det er helt uden forpligtelser, såfremt de ikke passer til dine forventninger kan du derfor takke nej til dem.

Forhandlingsprocessen med banker- og realkreditinstitutter kan du se bort fra, der indhentes de vilkår og priser fra banken som er realistiske ift. din økonomi.

Vi deltager gerne på første møde, såfremt det giver dig tryghed og ro.

Boligadvokat

Med boligpakken får du adgang til juridisk rådgivning om advokatforbehold i boligens købsaftale. Købsaftalen gennemgås af en autoriseret advokat, så du med ro i maven kan underskrive.

Vi hjælper med, at skødet overdrages fra sælger til køber samt registrering hos det offentlige.

Vi hjælper med at udarbejde en opgørelse over ejendommens ejerudgifter i forhold til overtagelsesdagen samt andre aftalte refusionsbeløb i handlen.