I samarbejde med vores Advokat

Udover at forhandle pris for vores kunder, indhentning af kreditgodkendelse fra banken samt deltagelse til mødet med kunden, så tilbyder vi også særskilt køberrådgivning i samarbejde med vores advokat.

Køberrådgivning

Køberrådgivning er en ydelse vi tilbyder vores boligkøbere. Det er en ydelse både til de bolighandler vi er med til at finansierer samt særskilte bolighandler, hvor kunden udelukkende ønsker køberrådgivning.

Tungt proces

Køb af bolig er en tung og lang proces samt en af de sværeste økonomiske beslutninger for langt de fleste mennesker. Der kan være mange detaljer som gør hele boligkøbsprocessen uoverskueligt og særdeles svært for de fleste boligkøbere. Der er masser af papirarbejde, juridiske spørgsmål samt andre vigtige forhold man skal være opmærksom på.

Kvalitet i top

Derfor tilbyder vi køberrådgivning i den bedste kvalitet hvor du har mulighed for at uddelegere alt arbejdet til os, allerede fra starten af boligkøbsprocessen. Vi hjælper dig fra start til slut, og tager os af alt besværet.

Hvorfor skal du vælge os

Du skal vælge os, da det i dagens Danmark aldrig har været vigtigere at have en uvildig rådgiver på sin side. Ligesom en ejendomsmægler er på sælgers side og varetager sælgers interesse, på den samme måde er en køberrådgiver på din side og varetager dine interesser. Udover professionel køberrådgivning i den bedste kvalitet, har vi ekspertise indenfor:

  • Forhandling af pris med ejendomsmægler.
  • Indhentning af kreditgodkendelse fra banken ift. din økonomiske situation samt deltagelse til det første møde med banken.

Vi tilbyder derfor køberrådgivning for de kunder som udelukkende ønsker dette, men også den fulde pakke. Det er med indhentning af kreditgodkendelse fra banken, forhandling af pris med ejendomsmægleren, deltagelse til det første møde med banken samt være torveholder i hele processen fra start til slut. Derfor adskiller vi os fra den traditionelle køberrådgiver, da vi har ekspertise på hele området indenfor en bolighandel, det skaber sikkerhed og tryghed for vores kunder.

Pris for private boligkøbere – fra

Lejligheder: kr. 10.000
Rækkehus: kr. – 12.000
Villaer: kr. – 12.000
Sommerhuse: kr. 10.000